Monday, June 22, 2009

~along rindu... :(~

Selamat pagi sume...
along baru je semalam balik dari Cheras..
so far kat sane ok... dapat relax kan otak... hehehehehe...
maklumlah, sok along da stat paper (gerunnyerrrrrrrr)
tapi kat sane tak bukak buku pun... hahahahaha...
main jer... (ish3x...along nih....)
skang ni along kat libry...
tadi nak print slip exam...
yang sedihnyer, slip xleh nak print...(katanya along x reg)
Takoottttttt!!! along bergegas g ofis...
tanya kat puan jaga kaunter tu
Along: puan, saya ada masalah ni
Puan Kaunter: masalah pe dik?
Along: saya xdapat print slip exam ni puan nape? katanya saya x reg.
Puan kaunter: adik bagi kad matrix adik
Along: ok!
Puan Kaunter: adik exam bile????
Along: esok puan... :(
Puan kaunter: ok.. sok adik g exam bawak kad matrix ni jer.. sebab system prob..
Along: btolke puan???????
Puan Kaunter: betul :)
Along: Terima kasih puan! :)
Alhamdulillah... sumer da selesai... cuak gak... huhuuhuhuhuhuuh
maunyer x silap x amik exam la saya...
huhuhuhuuh... waaaaaaa.........
Pastu, da selesai, along bergegas g BILIK IT..
along nak tgk email & blog along sebelum along memulakan ulangkaji...
email memang la sentiasa byk... adoiii.. penin bace..
pastu along tros bukak blog..
Alhamdulillah my follower semakin ramai..
terima kasih pada para blogger along ucapkan sebab sudi mengikuti perkembangan along :)
mudah2an ramai lah kenalan dapat along berhubung :)
pastu, along tgk kat my chat box ada seseorang menulis "along... i miss u.."
nama die "gadis87"
along cari2 gak kat my follower kot2 ada lah kat situ..
PAP!! MEMANG ADA!!
then along clik kat blog dier... nak tau sape?????????????
*My Bestfren...AISHA....ECHa... :(*
along terkejot sangat dapat jumpe die kat cni...
along baca blog die, along sebak...
UNTUK CAH:
Cah.. nape cah sakit...?
Nape cah ada masalah...?
nape masalah cah x konGsi ngan along? satu pun xde...??
cah da lupe along ker.....?
along rindu sangat kat cah...
cah kongsi masalah ngan kawan2 lain...
xpe.. asalkan cah lega...
cah gembira pun along lega..
cah senyum pun along lega...
asalkan kawan kesayangan along ni x susah ati lagi...
sape orang yang sakit kan ati cah lagi!!!!
sape??????!!!!!!!
along bukan kawan yang baik utk cah...
tapi kegembiraan cah tu dapat wat along tersenyum..
sakit org wat cah, membara ati along ni cah!!
along tengok gambar2 yang cah upload, along rindu kawan2 along yang dulu
*inda
*etul
*huda
*faz
*leha
*suraya
*zuliana
*yati
*siti...
*masitah
*farah liza
*my nenex nashua
adakah along akan kehilangan kamu semua???
Mudah2an ada rezeki kita jumpe ye...
korang sumer d'best!
kenangan dulu xdapat along lupekan..
along kan muke x malu masok dalam group u all..
hahahhahaha..
maafkan salah silap along ye...
apa citer kawan2 along sume kan?
etul da dapat sambung blaja:) tahniah etul..
faz da grad :) tahniah...
tapi sedih, along xdapat kongsi gembira ngan korang sumer...
xdapat hang out ngan korang same2...
i miss u all....
cah.. jaga diri k...
IGT! tolong jaga diri....
along mohon..
cah, along sayang cah..
sape yang buat cah, gtau along! paham!
along akan jaga cah...
U r my fren... forever... n ever...................
Miss u so much.........

1 comments:

.... said...

salam...
along.....
i also miss u...
miss sgt2....
etul pun rindu along.. n kawan2 kite...
thnks wish along..etul hargai....

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews