Saturday, August 21, 2010

Blog Walking

Salam 1 Malaysia!

" Salam singgah"

"Mari datang ke blog saya"

"Up traffik!"

"Tinggalkan alamat di blog saya"

Macam-macam lagi bila kita blog walking kan? Korang suka BW tak? Sejak menjak ni along suka BW (nak promote blog sendiri juga hehehe) kenapa?

Bukan sekadar ingin memperkenalkan blog sendiri tetapi mencari teman-teman baru.. Bak kata orang dulu-dulu berkawan biar seribu, bercinta biar tiga segi satu.. Hehehe.. Kadang-kadang tu sunyi bila tiada kawan datang ke blog kita, sunyi tiada komen seolah-olah kita syok sendiri berinteraksi.

Macam pernah along postkan entry sebelum ini kita mungkin perlu ada aura untuk blog kita kan? Ini yang cuba along usahakan. Untuk menjadi diri sendiri dalam berblogging cewah!

Bila proses BW, along tengok cantik-cantik sungguh blog blogger-blogger yang lain. Jeles sungguh saya ok! Pengisian blog mereka cukup mantop! Sesuai dibaca oleh semua lapisan masyarakat. Antara kategori blog yang boleh along kategorikan sepanjang along BW adalah:

  • TUTORIAL
  • Personal 
  • Pencinta kucing :) (ramai jugak tau)
  • Resepi
  • Bisnes Online (exspecially shawl)
  • Politik (adalah sikit)
  • DOWNLOAD (macam-macam MP3, VIDEO)
  • Bisnes info (IM)
  • Ilmu agama 
  • dan lain-lain lagi
Banyakkan??? Teruja sangat along lawat blogger-blogger baru yang tak pernah along kenali. Semoga dalam aktiviti BW ini dapat mengeratkan lagi hubungan kami sesama blogger. Takdelah sunyi bila along berblogging hehehe!

P/s: Apa lag nak ubah suai blog saya ni biar kemas ek? baru best tetamu datang umah kita :)

4 comments:

FloEllen said...

congrats kerana anda ada semangat...blog ni ok juga ..cuma myb warnanya kot tak begitu emnarik..hehe...

Along25 said...

hehehehhe dah agak da.. tape2.. akan bertukar warna nanti.. tq for the honest statement hehehehhe~~

cybernetic88 said...

asl cute profile ade gap?. hee. btw blog ni okae dah. kne push lagi bw. rajin2 la kn diri ek. nnti insyallah bnyk la traffic tu. hee :D

Along25 said...

tu yang tatau tu nape ada gap huhuhuhuh leh tolong tak?

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews