Saturday, August 21, 2010

Blogstarz Macam ******** (Nak cakap tak baik plak!)

Salam 1 Malaysia!



Korang pernah dengar Blogstarz? Suatu ketika dulu blogstarz makin HOT di akhbar terutamanya di Harian Metro. Setiap kali beli sahaja ada sahaja iklan-iklan mengenai Blogstarz. Sampai rabun mata orang-orang yang mahu mencari pendapatan lebih dengan blog! Along juga turut jadi rabun time tu!

Masa operasi Blogwalking tadi, along terjumpa satu topik mengenai BLOGSTARZ PENIPU
Apa lagi, along pun berminat lah nak baca perkembangan itu, tiba-tiba teringat kisah yang pernah along, ibu dan rakan-rakan lain mengenai itu.

Sekarang, dimana hasilnya? Di mana janji-janji nya? Yang boleh membuat kita mencecah RM5000 sebulan? Memang frust la bila sikap upline , admin yang makan hasil kami semua. Bayangkan iklan RM99 boleh menjana duit beribu-ribu ! Mau tak rabun yang membacanya? Sekarang RM99 LEBUR macam tu sahaja! Apa lagi yang membayar RM1000!

Kesian dulu ada yang susah, sanggup mencari wang RM1000 semata-mata nak belajar menggunakan blog, nak jana pendapatan melalui blog. Mereka dah lah buta IT memang senag kena tipu dek mereka ni. Memang teruk la mereka pasti kena sumpah seranah orang-orang BLOGSTARZ ni. Sekarang ni pun da tak wujud lagi laman web tu.

Dulu masa pelancaran, punyalah havoc! Pergi sana, pergi sini , dapatkan rakan kongsi dari Indon lah, apa lah sekarang satu habuk pun tarak! Nak wat camne nasi dah jadi bubur nak perdebatkan pun bukan kita boleh dapat duit kita balik.

Apa-apa pun sebelum menyertai sesuatu yang kurang pasti molek lah kiranya kita kaji dulu. Itulah tips dia, jangan mudah percaya janji manis ni. Tunjuk kereta pun da cair.

Ini adalah sedikit pengajaran yang dikongsikan oleh seorang blogger. KLIK SINI

P/s: Pakai blog percuma pun boleh buat duit tau! Tapi kena ada caranya.. :)

2 comments:

the sastraboy said...

28 hari rokenrol.

best aa buku tu!!!!!

hehe.

Along25 said...

buku ape ni?

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews