Monday, August 30, 2010

CONTEST : Ramadhan Raya GA


Salam 1 Malaysia!

Disini along nak bagi tahu sikit ni. Ada orang buat ramadhan GA hehehe.. Siapakah dia??? Oh! Dia adikku beb! hehhehe (bangga-bangga!) Excited sungguh dia buat GA. Berkobar-kobar dia cari hadiah untuk uols sume.. 

"Angah, bagi along jela hadiah tu ek? ekekkke"

Ini merupakan cabutan bertuah.. Siapa yang bertuah, dialah dapat hadiah raya ni.. Kalau korang nak join boleh KLIK SINI

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 10 SEPTEMBER 2010 (lagi sikit nak raya hehehe!)

Cepat-cepatlah join dapatkan hadiah yang BEST itu! :)

P/s: Pandai adik along buat GA, followers pun mengalahi along heheheh along bila nak buat GA???

2 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

hahahahah amik hadiah kat umah je la...

Along25 said...

Hahahha ok gak! beli yang canggih2 tau.. ponat promot nih hehehhehe~

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews