Thursday, August 5, 2010

Mari Kita Bakar!!!

Salam 1 Malaysia!



Hehehehe... Kalau dilihat entry macam nak g perang kan? Takut tak?? Hehehehehe :D
Alkisahnya.. ini adalah plan along sebelum berpuasa.. Mudah-mudahan ia menjadi amin..
Pada hari Sabtu ni, saya bercadang ingin membuat aktiviti bakar-bakar! Senangnye cakap BBQ lah! Hehehe

Asalnya, tengok kat rumah-rumah jiran sekeliling masing-masing buat kenduri, jamuan, makan-makan bersama family tercinta.. So disebabkan itu saya sungguh JELES! ok! Tak suke! Tak suke! Tak suke!
So, dengan idea yang muncul dengan bernas saya telah mengemukakan cadangan itu kepada semua...

Akhirnya mereka SETUJU! mereka SUKA! Yeay!

Menu pada hari tersebut adalah:

  • Mee Hun Sup
  • BBQ
  • Agar-agar
  • Buah tembikai
  • Air Sirap
Simple je kan? Heheheheh... Saya pun telah memberi tugasan kepada mereka yang berkenaan terutamanya kepada makcik & pakcik tercinta (Sorry BOSSS! hehehe) Mereka kenalah sponsor sedikit barang apa-apa yang patut.. Kami pun ada gak beli barang juga hehehe.. Nanti kita masak sesama yer...

Semoga malam itu malam yang paling indah untuk kita semua... I love u all !!!!!!!

P/S: Selesai semua nanti saya akan berkongsikan cerita yer.. Cik Yaya jangan lupa standby camera!

2 comments:

Robot Baik said...

mengundang rasa jealous ni.

Along25 said...

hehehehehe jgn jeles2... kalau tak nak jeles buatlah makan2 juga hehehe!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews