Thursday, August 12, 2010

Sedang Lena Dikejutkan Oleh Jejaka Kacak! Oh!

Salam 1 Malaysia!

Oh! petang -petang camni seronok kalau tido kan.. dengan rasa aircond nya wah.. lena tu.. hikhik!
Tadi along da tertido di library ye uols! memang terasa lah kelenaannya setelah mentelaah pelbagai buku dan sambil melayari Internet yang sangat laju ni hahahha..

Setelah penat, apa lagi, amiklah masa untuk tido. Tengok orang sebelah ni syok tido, eden apa lagi BUP! letakkan kepala saja teros tido. Agak lama jugak tido tadi sampai mimpi yang indah-indah! (Amboi bahasa nak sarkastik! hahahhaha)

Tengah syok tido tiba-tiba tersengar satu suara yang mengusik telinga ni..

Si Dia: Awakk...

(Adui, sapa ni orang nak tido je kacau lah!)

Si Dia: Oh Awak..

(Makin dekat plak suara, aku bermimpikah atau realiti ka??) masih pejam mata lagi ni..

Si Dia: Oh, Cik Awak..

Bap! terkejut tgk muka yg kacak sedang mengejut ku bangun dari tido Oh tidak!! Malu makcik oiii!!!!

Aku: Ye saya (gugup) hahahaha padan muka, muka selekeh baru bangun tidoq!

Si Dia: Saya nak tumpang plug awak leh? Nak on laptop..

Aku: Ha.. ye.. ok2.. bole2.. (Berkabut bersihkan muka)

Si Dia: Awak jagakan barang saya jap ye, saya nak pegi fotostat..

Aku: Ok2..

Ui.. memang maluuuuuu... tu la.. tido tak ingat dunia... Oh dunia!!

Beberapa minit dia sampai..

Aku: Awak jaga barang saya jap, saya nak cuci muka heeee~

Si Dia: Ok, pegilah cuci muka tu hehehehe...

(Boleh plak dia gelakkan aku! Dush! setepek kat muka ni ayarkkk)

Moral of the story hari ni, jangan tido lama sangat k.. nak tido, tido kat umah.. Ingat! heheheheh (nasihatkan diri sendiri)

P/s : Dia budak Master Finance tu.. Sungguh peramahnya.. cewah! (cairla konon! wek!)

2 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

hahahahahh padan muka...tu la tdo je kje nyee...

Along25 said...

hohohohoho malu kotttt! Bila lah dapat jumpa jejaka kacak tu lagi kan kihkihihhhh!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews