Monday, November 23, 2009

I'm Back!

Salam... ape khabar kawan2 semua???
lame tak bersua disini... huhuhuhuhuh...
Sejak abis final busy sangat sampai taqk dapat nak online sangat...
ni pun sekarang da cuti... along takkan biakan blog ni berkubu lama samapai tak disentuh langsung!
along tetap akan update...

Busan gak cuti ni..
tatau nak watpe...
sekarang along ngah berjinak2 nak wat duit dari internet...
along ingat nak wat blog ttg jualan ebook..
Apa pendapat kawan2 semua? ok x?
Blog along [KEHIDUPANKU] ini jadi blog peribadi saje... ok kan?

along skg nak cari job..
ada tak pape job yang along leh wat di rumah ni sementara along cuti ni?
tak kesah pape.. cam type ke, translate ke, key in data ke,wat blog ke, pos surat ke, asalkan anda bagi kepercayaan utk along wat keje n byr svc saye la huhu... along akan cuba sebaik mungkin... ada x?

if ada email kat along or tinggal kan msg diruangan shoutbox yerr...

ni email along : norsuaidah@yahoo.com

* ada pape barangan yang nak dijual x? leh along tolong wat promosi.. then u all bagilah along komisyen dari situ yer...

plz help me :(

2 comments:

sI tEDI said...

aduhai.. x delah along..

harap ada peluang2 lain ok??

usaha tangga kejayaan!!

Along25 said...

huhuhuhuuh thanx tedi... tedi tanya la kawan2 ke... hope dapatla... uhuhuhuhuhu

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews