Wednesday, November 25, 2009

Spend time depan Laptop

Selamat tengahari sumer :)
Da lunch? along belum lagi, abiskan masa depan llaptop dari tadi hehehehe... Jap g stopla, adik da bising nak gune laptop..

Tadi along bukak email, macam ni la setiap ari setiap pagi along akan bukak email..
Nak tgk, apa info ada.. Best jugak kenal ngn orang IM ni.. Mcm2 info dikongsikan..

Tadi along cuba siapkan blog baru along. Masih dalam proses lagi. Ia terlalu simple sangat sebab along belum reti lagi nak edit bagai2.. Masih dalam belajar lagi nak guna HTML tu.. Papepun along penuhkan masa dgn mengisi info dalam blog along tu hehehehe :)

Along harap, blog along tu dapat sambutan dgn baik, korang nanti along inform ! Jadi orang pertama tau blog along tu hehehehe...

Ok, masa utk menunaikan solat. Jom!

6 comments:

Miss Adia said...

wah...rajin die wt blog baru...
ni mesti tuk biznes baru la tu...hehehe...xsbar nk tgk...

sI tEDI said...

nak buat blog baru?

Ahmad Suhazli said...

along mandi belum huhu!

Along25 said...

Ahmad: mase tu blom hahahaha

Along25 said...

Tedi : Yup! :) heeeeee

Along25 said...

Adia : of cos! tapi simpe jer... hope dapat rezeki kat c2 amin :P

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews