Sunday, January 9, 2011

Facebook akan tamat pada March ini? Benarkah?

Selamat Petang Semua!

Jap lagi masa nak balik dah .. Sebelum balik, I nak update blog lagi lah heee.. Ha.. tau gosip baru tak? En.Mark nak 'shut down' laman sosial Facebook ni pada bulan March ni! Apa korang rasa? Suka? Sedih? tak tentu arah? Ataupun biasa jer??? Heeeee~

Susah tol En Mark ni nak buat keputusan kan? Yela, ramai kot yang dah gunakan facebook. Ada yang buat bisnes dari facebook lagi.. Apa-apa pun En Mark, fikirkan dan pertimbangkan dulu yer?

P/s: Saya pun baru nak kembangkan perniagaan yang dah lama merudum ni oh! Baru nak bangkit semula nih! Cewah!

Sumber berita: Di sini

1 comments:

Shaheila Malek said...

Takper..fb x dtg untung..hehe

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews