Wednesday, December 28, 2011

Sangat penat..

Assalamualaikum..

Hari ni hari sangat memenatkan.. Tapi sangat enjoy sebab dapat spend masa bersama ibu, ayah dan adik-adik..
Tapi tak sume adik along dapat g.. Si angah ada interview for practical, Si alang dengan kejanya dan Si uda dengan belajarnya..

So yang gi along dan adik-adik yang kecik saja..

Esok along update cerita baik yang berlaku pada hari ni (27/12/2011)

Ok lah, along perlu tido dan perlukan rehat yang banyak.. Macam rasa dah tawaf satu KL tu ahahahah!

Ok Selamat malam sume :)

Ps: Kena tido nanti ada yang bebel tak tido lagi hehehehe !


2 comments:

Anonymous said...

sapela yg bebel x tdo lagi tu knnnnn

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews