Thursday, September 2, 2010

Sakitkan Bila Di duakan??

Salam 1 Malaysia


 (Thanks En Google!)

Sakit tak kalau korang di duakan? Mesti frust tahap gaban kan? Kenapa mereka yang setia sentiasa diduakan? Kenapa tak tiga? Hahahah melawak pulak... Ok2.. sori2.. kita sambung balik..

Along tau kalau ada pasangan yang hadapi situasi ini pasti sakit hati teramat sangat jika pasangan mereka menduakan mereka. Tapi kenapa jadi camtu ek?

Kalau dari firasat along yang tak pernah tepat ni mungkin:

  • Mengade-ngade nak cari gf/bf baru
  • Tamak nak ada gf/bf baru konon-konon leh handle 2-2 kot!
  • Nak survey mana ok mana tak kot (camtu ada tak? hehehe)
  • Maybe pasangan baru tu menggoda sebab tu cepat cair hohohohoh!
  • Sunyi sebab pasangan tu jauh (poyo jer)
Tu je kot yang boleh along kata.. tapi ada betul nye tak? Tak betul sori lah hehehehh.. Apa-apa pun kalau situasi ini berlaku boleh dibawa berbincang.. Hope dapatlah diselamatkan hubungan yang telah dibina bertahun-tahun itu (Wah! jadi pakar kaunseling pula..) Kadang-kadang, benda camni pun jadii boleh menyedarkan kita..

Kadang-kadang diri sendiri pun ada buat silap, so dah tau buat silap tu belajar lah dari kesilapan .. Jangan ulangi kesilapan yang sama ok!

P/s: Macam Dato Fadzilah Kamcah x?? :)

5 comments:

Asrol said...

Aku x penah kene lagi.. Tapi penah buat la mcm ni.. actually aku buat sebab nak perhatian lebih.. Hehehehehe.... Kalo ada awek sorg xleh nak bg komitmen kat aku, bek aku tambah lg sorg, kot2 dia bleh bagi komitmen. Wakaka..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ermm ade je jmp laki cm tu... rmai kot =)

Along25 said...

@asrol: Wah asrol.. dasat kamu pernah buat ae :) kesian kat pasangan kamu...

Along25 said...

@Mis XYZ: Ramai jugak lah yang buat camtu sebenarnya.. tu lekat sampai kawen pun ada habit gitu... :)

Cik Aish said...

huhu da byk kali kene...da kebal!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews