Thursday, November 18, 2010

"Cinta Syhhh" Ingin Dibuku kan???

Salam 1 Malaysia...

Ini adalah info terbaru yang along dapat dari blog ♥tHis iS tHe stOrY oF a GirL♥ apa yang along nak sampaikan di sini along amik bulat - bulat dari blog tersebut. Semoga korang dapat buat ulasan sendiri ya.

Menurut info yang ditulis dari blog tersebut, mungkin ini adalah kisah terakhir dari blog uncle seekers yang membuat publisiti ini. Dari pembacaan saudari dari blog ♥tHis iS tHe stOrY oF a GirL♥ dalam part 2 di blog uncle seekers beliau tulis begini:

"Aku tak berminat nak menulis buku tentang “cinta syyhh” ini. Cukuplah sekadar coretan didalam blog. Itu pun member dah nasihat macam-macam."

Kemudian bila sampai part 7 ditulis begini (saya sendiri belum baca part 7 tu, tak jumpa lagi) :

"Saya memohon maaf kerana terpaksa menghentikan kisah ini kerana saya ingin bukukan tentang “Cinta Syyhh” ini untuk berkongsi pengalaman dengan peminat yang ingin tahu perkara yang sebenar cinta ini."

"Saya amat yakin buku “Cinta Syyhh” akan buat pembaca mengucap panjang kerana gambar-gambar & bukti yang dipaparkan cukup ‘buas' "

P/s: Memang kontrovesi tak bleh blah... haish!

2 comments:

Nurzy said...

hahaha..tu la pasal.cari gelemer la unkleseekers nih..dia ingat buku dia akan laku ke..ish2..

Along25 said...

Tu la.. cara penyampaian membuatkan orang tak respek dia.. pastumengaibkan orang lain.. kan teruk tu..

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews