Sunday, November 14, 2010

Lama tak jenguk.. Pastu ada rasa T.A.K.U.T

Salam..

Hai.. korang semua rindu along tak? Of cos la rindu kan? hikhikhikkkk! Maaf lama menyepi.. tak tau nak update apa.. jadi buntu wo... Skg tak dapat nak tido, tu yang menaip.. huuuuu~ Tadi tgk kat shoutbox waaaa... ada juga kawan2 dtg jenguk blog along yang kosong ni huu.. Terima kasih kawan2!

Along sebenarnya ada perasaan takut. Takut nape? Camni citer nya, tadi adik along ada mintak tolong along hantarkan msg kat sorang kakak ni. Sebenarnya mereka ada konflik sesama sendiri. So saya pun tolong lah.. Tiba2 rasa tak sedap ati. Takut pape jadi kat adik along ni. Maklumlah, zaman cyber dan maju ni pun ada jugak orang main 'kotor' ni. I mean 'bomoh'!

Tiba-tiba plak kepala ni terfikir tu ASTAGHFIRULLAH... Alonggggg... jangan pikir camtu...
Along risau sebab dulu adik along pernah kena sekali. Tak nak lah dia terkena 2 kali. Cukuplah.. Ya Allah.. hilangkan rasa resah dalam hati aku ini :(

Ramai sangat yang iri hati ngn adik along tu mana tak risau..

P/s : Kawan, tolong legakan hati along ini huhuhuhuhu :(

2 comments:

iDa said...

xjump shoutmix..tpksa msj kt cniii..heheehhe

Along25 said...

tak jumpa ke? sebelah tu ha.. yg slide color ijau heheheheh~

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews