Sunday, November 21, 2010

Kepoweran.com

Salam 1 Malaysia..

Selamat petang semua! Buat apa tu? Along baru sahaja sudah mengemas barang - barang yang melambak dalam bilik tu. Alhamdulillah semuanya telah selesai dikemas. Sekarang along sorang je kat umah ni uhuhuhuh.. Yang lain semua pegi melawat ayah..

Ha.. ni along nak kongsikan 1 benda ngan korang. Kepoweran.com apakah itu? Super power ke?? hahahahahah! mesti semua pikir power masing - masing ek? Ish3x.. hahahaha... Nak tau tak apa dia??

Ini sebuah radio online.. Korang boleh dengar radio secara online..

Tak payah la nak buka handphone / radio kat umah tu nak dengar lagu.. Online saja sudah cukup.. so far line dia clear banget! Syok!

Macam ni lah preview dia best kan?? Bole chat lagi tu :)

P/s: Pasni update blog dengan dengar lagu - lagu retro sambil minum kopi oh!

2 comments:

Asrol Mania said...

Line radia akan clear kalo internet laju.. muahahaha...

Jom kita buat logo tangan untuk bantu kanak-kanak. Stop Child Abuse

Along25 said...

Ya.. dia akan clear if internet laju.. maknayna internet saya laju la ek?hehehhehe!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews