Thursday, May 7, 2009

Alhamdulillah, perjuanganku da selesai :)

Yeah!!!! akhirnya tamat juga exam ku! :) hahahahahahaha...
Lega sangat... tapi xnak happy sangat2... Risau akan resultnya pula... ahahahaha...
Nak tau ape along rasa siang tadi?

Tadi,ayah anta along ke Dewan Raja Muda kol 1pm. Sebelum gi tu, along langsung x makan tengahari. X isi perut pun.. Sebab pe? gementar sangat. Ntah ari ni cam pelik la.. rasa berdebar semacam. amik paper yang sebelum ni xde la camtu sangat . terlalu relax lagi adalah.. hahhahaha... teruk kan? :)

Sampai2 je tadi,along duduk bukak buku lagi tu.. kelam kabut.. berkabut je pale ni nak mengingat.. Pastu kawan plak dok tanya2..adoi..lagi la gelabah..

Tibalah masa yang ditunggu2, pengawas da panggil..
"BM223 3A sila berada di Zon B meja 119-168"
Along pun melangkah maasuk ke dewan. Cari tempat duduk yang selesa sikit. hehehehe.. Last2 amik meja 158.. ehehehhe...

Kertas tadi caler putih. 'Senang ke soklan ae?' itula yang sedang bermain di fikiran..
'Xsabar nak bukak nih...'

"Ok,anda semua dibenarkan melihat soalan"
Yes! Pengawas da bagi bukak! Jeng!Jeng!Jeng!!!!

Wa! Alhamdulillah syukurrrrrrrrrrr!!!!
Along da bace sume ni!!:)
Tq 4 AZIM sebab bagi spot question. ada yang kua,ada yang x.. tapi along bace semua.. kebetulan kua la pulak.. hahahahaha

Mase jawab tadi tenang sangat. xpenah along tulis se 'full' ni..

So,ape yang nak disampaikan di sini, sebelum exam kita kena usaha lebih. along bukan nak kata along ni usaha lebih, kadang tu x jugak.. Tapi da di tegur oleh kakak saya, sampai kene marah lagi tu.. huhuhuh die soh blaja.. akak ni pentingkan pelajaran along. Fikir Masa depan.. Jgn fikir yang sekarang jerr..

Terima kasih akak sebab sedarkan along dari tido.. huhuhuhuh

Ok? pasni, semesterr akan datang, kita sama2 perbaiki diri.

"kita x boleh jadi cam org lain, org lain pun xleh jadi cam kite"
Abis tu camne??? "Kita jadi diri sendiri la... kita kan ada keunikan sendiri" :)
Polish kita punye kelebihan tu.. Kita pasti leh berjaya!!!! :)

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

dah abis exam..suker la ehhhh....

Along25 said...

ui... sangat sukerrr ahahahahaha....

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews