Tuesday, May 5, 2009

Pekena template baru!

Huhuhuhuh.. sebelum nak cerita tentang template baru, bagi along warming up dulu.. hahahahahaha... Busan seh skang ni... study astik x masok2 jer... nape RESEARCH METHODOLOGY susah bangat!!!!! da dapat hint dari member pun x dapat masok2 g... Da busan2 along ape lagi, layan blog je la.. huhuhuh.. abisla kene marah ngan kakak aku.. waaaaaa!!! tapi along degil, x dulik! layan gak blog.. hahahahaha... Dalam busan2 ape lagi, along try tukaq template baru.. hehehehe... saya mengucapkan setinggi2 terima kasih kepada cezen ku yang nak kurus pcha hahahaha kerana telah berjaya mengajarku menukar template.. ehehehe... harap2 x jadi cam sebelum ni.. huhuhuhuhuh
So, bile da de template baru, baru la semangat nak wat blog? btol x??? pastu,barula ramai kawan nak tengok.. btol x??? :) huhuhuuhuh...busannya... tatau nak wat ape..

Ni along kat umah ngan adik kecik along nani. die ponteng! ha.. adik2 di luar sana jangan ponteng tau!

2 comments:

Mizz Zizee (Baiti) said...

cantik tamplate along yg baru nih..

Along25 said...

baiti nak?hehehe nanti along bagi link k... baiti tggu tau..

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews