Monday, March 8, 2010

Idamanku

Semua ada idaman masing². Mcam along jugak ada idaman. Ikutkan nafsu banyak nak list. Ahahahhaahha :D
Yang paling utama yg eden perlukan adalah utk ketika ini :

UTAMA
Da lame da berminat. Masa dulu² nak MP3 duit takde, mahal sangat. Ni rasanya mcm ada harapan leh dapat ahahahahhaha :D
(Nak semua leh x? ahahahhahahhaha)


KEDUA
Camera ni ada lagi ker? Skg da mcm² jenis digicam ada. Nak gak bwk camera ke hulu ke hilir, mane² g, nak tangkap pic. Leh kongsi kat blog. Asyik amik kat GOOGLE jer tak best la kan... Org lain upload pic sendiri, kita amik kat google jer uhuhuhuuh ....
Tak kesahla pape camera pun hehehehehhehe!
(lagi tak leh tahannnnnnn!)


KETIGA
Yeah! next is LAPPY! :D
Nak sangat ada LAPTOP sendiri uhuhuuhuhuhu...
Yela, dari DIPLOMA sampailah DEGREE ni, tade LAPTOP sendiri :(
Ayah da janji nak belikan laptop tahun ni, dapat ke nanti? uhuhuhuuhuh.....
Hope dapatla...


KEEMPAT
Hahahahhaha rambang mata tgk ker tu? ekekekkekekk :D
Mesti korang igt along ni hantu duit kan? ahahhahaha tak kesahla korang nak kata ape pun..
Ini pun along cari utk mengubah kehidupan family along. Bila lah agaknyer along dapat menggenggam se 'bundle' duit tu ek? Dapatlah ibu along rasa duit along cari tu. Dengan cara yg HALAL... Amin..Bila agaknyer dapat cari duit sendiri??


KELIMA
Ceh! Demand! nak yg mahal² ahahhahah... bukan pandai pun gune ekekekk :D
Suke tgk design die, org lain da capai kita jer tak dapat² lagi aahahhahahah :)

Lagi 1....



ngehngehngehhhhhhh :D yg belah kanan ni kikikiki :D

Papepun, sebelum nak dapat kan tu, along perlu lah habiskan tanggungjawab along ni dulu..



Degree ku... :) Walau tak sehebat org lain, tapi along tau along lebih hebat..

* Jgn lalai/berangan jer dgn apa yg kita idamkan/impikan/mahukan, tapi cuba capai apa yg diinginkan.. Dengan cara yg terbaik heee :)



VROOOOOMMMMMMMMMMMM! :)






Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews