Thursday, March 4, 2010

Terpegunnnyerrrr...

Along baru jer abis class. Tadi kat class ada presentation. Masa presentation tadi, group dari student Eco membentangkan pembentangan beliau. Along mmg sgt kagum kerana??

  • Group mereka ramai seramai 20 orang tak silap
  • Pastu presentation dieorang mmg padat n bagus!
  • Powerpoint mereka pergh! mantap! (mmg jatuh hati r pada owner yg wat tu uhuhuhu)
  • Mereka tidak membosankan aku di petang yg mengantuk tu...
Apa yang boleh disimpulkan dalam cerita ini?

Jika kita ingin membuat persembahan, pembentangan meti ada 1 elemen yang menarik yg membuatkan audience tidak rasa bosan dgn kita :) Dalam pembentangan tu mesti perlu kreatif not tooooooo akademik.

Mcm dalam blog kita juga, kita kena letak isi² cerita yg menarik yg tak busan utk kita bacanya, tak kesah la bentuk peribadi ker, lucu ker, sedih ker, tapi pandai menyentuh hati pembaca.. cewah!

*Along rasa da jadi la apa yg along nak sampaikan tu, walaupun tadi idea kosong jer, semata² nak update belog muahahahahahahahah!

Da selesai update! hihihihih :)

SAPE STUDENT KAT SINI??? SILA TEKAN COMMENT! :p

4 comments:

sI tEDI said...

group mereka patut di contohi!

Jijahh @ f.k said...

ramai nye satu group ... memasing wat kerja .. tu yg mantap tuu..

Along25 said...

Tedi: memang patut di contohi...! best sgt!

Along25 said...

jijah: yeah! jijah comment! memang group besarrr mantapp beb! (sinar fm)

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews