Monday, June 14, 2010

Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop?

Ini adalah kali pertama along menyertai peraduan di blog hehheheh! Selama ni just tengok-tengok jer. Ok kali ni kita mencuba ya kawan-kawan!



Along nak teka apa yang ada dalam porch beg gnesop ni. Emm.. Katanya sentiasa bawak beg ni kemana saja beliau pergi. Ok jawapan along untuk tekaan tersebut adalah:


  1. Kunci (Beraneka kunci spt: kunci rumah, motor)
  2. Handphone (Perkara wajib untuk setiap pengguna HP, termasuk admin :) )
  3. Wallet
  4. Rokok
  5. Pen (Admin akan menggunakan bila berjumpa dgn prospek mereka untuk menceritakan hal bisnes)
  6. Buku nota
  7. Duit syiling
  8. Glove
  9. Topi
  10. Jaket
Ini yang dapat diteka oleh saya hehhehe!

P/s: Harap2 ada yang tepat amin.... :p Kalau korang nak join gak, klik kat picture tu k :)

- CONTEST TAMAT!-

3 comments:

sop said...

terima kasih kerana sudi sertai peraduan gnesop..
pandai along meneka..nak tahu byk along teka betul, kita tunggu nanti...
good luck...

Along25 said...

@sop tq datang comment! hope jawapan tu tepat ekekek :)

sop said...

datang semak jawapan..
good luck

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews