Monday, June 7, 2010

School Holiday!


Wah! cuti sekolah telah bermula! adik2 dirumah sangat lah seronok bila time cuti ni tiba..
Ini pun pagi2 ada yang tak bangun lagi! hohohoho( dasat nampak)
Adik yang bongsu da bangun tros men game kat PS2.. (awal plak dia bangun yerrr)

Ingat cuti sekolah ni plan nak bawak mereka jalan2 (pandai ke aku drive? hohohohooh!)
Pernah plan bersama Cik Yaya & Cik Pcha utk  pergi mandi sungai... Tapi tatau lah keputusannya camno huuu~
Adik along yang nak PMR plak nak manfaatkan cuti beliau dengan adanya class tambahan bersama Cik Yaya.. Bakal menjadi pelajar cemerlang nih! hehhehehhehe!

Pesanan untuk adik2 diluar sana, manfaatkam cuti anda dengan sebaik nya.. Jaga keselamatan diri sebab sekarang ni macam2 da berlaku. Kalau boleh lindungilah diri adik2 dari masalah2 tersebut yerrr...

HAPPY HOLIDAYS!!!!!



3 comments:

sI tEDI said...

keje tetap keje./ he he he

Along25 said...

heheheheheh! tedi kenalah keje kikiki!

Along25 said...
This comment has been removed by the author.

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews