Wednesday, June 30, 2010

Teka dan Menang - Jam Berapa?

Along join peraduan lagi! Rasa macam seronok jer main-main , cuba-cuba peraduan ni.. Hehehehe! Ini peraduan dari Saudara Sop lagi sekali..


  

Ok tak nak buang masa lagi kita teruskan dengan jawapan k..

Soalan yang dikemukakan adalah:

Peraduan kali ini memerlukan anda meneka jam berapa saya tiba di rumah hari ini.

Jawapan :  6.00 PM

P/s: agak-agak tepat tak jawapan along ni? hehehehhe~ Korang kalau nak join Klik kat pic or link yang diberi ok!

1 comments:

sop said...

terima kasih kerana menyertai peraduan gnesop.com

good luck yer.. :)

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews