Saturday, July 18, 2009

Aduhaii... byknyer barangmu adik along....

Salam sume... Selamat hari sabtu along ucapkan:)
Fuh... nak tau ape along wat ari ni???
Ha... sebelum tu, along ingin bagitau yang kakak kesayangan along ada di sini! :)
Dia sampai semalam.. hehehehehe...

Ha.. hari ni, kami (along , akak, ibu & nani ) kua g bli brg2 fifa...
Mule2 kami pegi Klang parade..
bermulalah kami membeli barang2 yang telah disenaraikan... agak byk jugak laa... huhuhuhu..
Eh, lupe plak nak gtau, kami keluar dalam around 10 lebih r.. pagi k:)
kami bli baju,seluar,buku2,stokin,pinggan,mangkuk,makanan ringan...
Haa.. ni sume kat KP la..

Before balik, kami singgah jap kat kedai handphone.. ibu bli handphone untukkk.......
Cuba teka???? hahahaha...
Adakah along? tetttttt....! masa da tamat...
Jawapannya.... Nani! hahahahha! percaya x? percaya la:)
Ape model nyer ek? jap2....ni dia! NOKIA 1202-2....

jeles tol! kecik2 da pakai hp.. hahahhahaha... ibu pun bli gak.. katanya nak wat bisnes topup gak :)

Along lak bli sarung getah utk handphone and multi charger... hehehehe... (my sis yang belanjer... tq sis:) )

then kami pun bergegas ke Klang.. 1st, g byr broadband dulu (angah da bising sbb lambat byr hehehehe sory angah... :P )
pastu, tros g cari kain itam,tudung & telekung..
Da penat berjalan, lapaq plak...
Ibu pun tanya " along nak makan pe?" along jawab "pape jer bleh" then Nani lak nyampuk "Bu nak KFC!!!" kami pun g la KFC idaman ku selalu :)


FUhhhhh... lazattt.. sodapppp... konyangggg... nyum2!

Then last destinasi kami pegi ke JUSCO BUKIT RAJA....bli barang peribadi adik along ni... Then, tamat pada pukul 7pm! huhuhuhuhuhu... penatnyerrrr......... tadi ada Amy search! tak berkesempatan nak bergambar hhehehehehe...

nota: adik along belajar rajin2... byk ibu keluarkan duit utk kamu... dia inginkan kamu rajin belajar tau... along doakan kejayaan kamu :) along rindu kamu.... :(

2 comments:

<< s| tED| >> said...

kamu along.. kakak pula panggil apa?
:)

semoga daik along menghargai setiap usaha ibu bapa untuk melihat kejayaan anak-anak :)

Along25 said...

hahahahaha... kakak tu panggil "akak along" hahahahahha....
Mudah2an mereka hargai... amin

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews