Monday, July 13, 2009

Group kami the best presentation!


salam...
hye sumer!
along skang berada di libry....
wah... kali ni dapat online petang huhuhu...
klu tak, da tutop da libry nih...
Ari ni class along ada satu jer..
kol 2pm.. walaupun lambat, tapi tetap gak g awal... huhuhuh...
nak gtau ni, masa class tadi group along dikatakan the best group presentation! hahaha
Alhamdulillah syukurr....
Cuak gak tadi, sbb lecturer tadi giler suke soal...
along pun terkedu jer....
tapi alhamdulillah present ok :)
thanx pada tyna, nana & lia :)
p/s: pesanan untuk student, if work dlm group, kiter mesti sama2 berkumpul memerah idea tau.. sebab nnti flow presentation xkan cantek if buat secara individual... ini pun pengajaran utk along jugak... CHAYOK2!

1 comments:

sarah al -idrus said...

along.apa yang mestila banyak yg along tulis kat chatboz saya

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews