Wednesday, July 22, 2009

Newboyz2... :D

Salam... Hye2 :) hehehehe... mesti tertanya2 nape along tulis entry ni? hahahahahha... (eh?apehal gelak plak ni??) Kebetulan rini along tade class.... Agak busan gak... dok umah sorang2 tade sapr kat sini... huhuhuh... Adik2 skola... Dalam masa yang agak terluang ni, along pun online la... hahahhaha.. Tade keje kan... along pun download la lagu2 newboyz... hahahahaha... Tibe2 tringat kenangan lama.. yang along ni dulu minat giler ngan newboyz... hahahahahah... Sampaikan beli CD2 cetak rompak nak dgr lagu2 dieorang... (sbb dulu kecik2 tade duit :) ) Pas2, kat pasar mlm ada sticker2 newboyz pun along bli... kumpul dalam fail... hahahaha... then bli majalah2 klu ada gambar2 dieorang along gunting.. hahahaha sayang nak buang... cewah! Dalam kumpulan tu along minat "SYUK" hehehehehhe! Giler minat la... Tapi bile dia da de tunang, punah harapan... huhuhuuhuh (Cewah!) hahahahaha Bila g skola je, kawan2 tau la along ni peminat newboyz hahahahaa! Sampaikan ada someone kat skola dulu muke cam SYUK hahahaha... minat gak kat dier dulu, tapi die pun ada awek.. huahuahuaaaaaaa... tu citer lama... Byk gak la along dowload lagu dieorang... Ni pun ada gambar2 dieorang dulu2 hahahaha....



(Ni masa budak2 dulu...hahahaha)

(Meningkat ke alam remaja)

( Da bertambah ensem.. Nampak bujang (mmg r bujang hahaha) )

( Masa ni along terpikat gillerr... ensem! hahahaha)

(Ni the latest la..)

Nota: kamu sume mcmana lak? mesti ada penyanyi / kumpulan yang kamu minat kan? hahaha... Ni sekadar hiburan jer... bukan fanatik pun... kisah kecik2 dulu... hehehehhe :D


5 comments:

<< s| tED| >> said...

alahai.. nak gelak pulak. kelakar kan derang kicikk2 dulu.. peminat setia lah ni ek?

Azren Aida said...

waa..minat newboyz sungguh ni..tpi bli yg cetak rompak tu yg tak tahan..ngeehe..gurau jer..=P

~salam kenal~

Along25 said...

Ted : hahahahhaaha... nak kata setia tak la jugak... dulu poyo2 jer minat... hehehehe

Azren Aida : hahahahaha... dulu ori kan mahal... tu bli cetak... ngeh!ngeh!ngeh! Salam kenal utk awak... thanx follow my blog... :)

fazleyiqmal said...

ini sume poyo!!

fazleyiqmal said...

ini sume poyo!!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews