Sunday, August 30, 2009

8 Ramadhan...

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang


Salam.. Selamat Pagi semua...
Semua pagi ni anda semua diberkati Allah... Amin..
Em.. pagi ni sgt sejuk..
Sebab hujan... (alhamdulillah)

Hari ni along nak sambung rutin ramadhan along yg tak di citer lagi... :)

Semalam along & adik2 mengemas umah lagi...
Kami ubah posisi brg2 kat umah ni nak nampak menarik...

Sementara angah ada ni amik peluang la nak mintak pendapat dia untuk deco umah ni hahaha..
Klu Fifa ada, mesti best punyer, lagi byk idea nak tukar.. uhuuhuh...

Setelah kami setel mengemas, ibu ajak kua g survey tikar getah..
Maklumlah, umah kami biasa jer tak pakai 'tile' / marmar.. ehehe
Simen bse jer :) pape pun along bersyukur... :)

Patu, tak jadi lak sebab ALANG (makcik) ajak ibu gi JUSCO bli brg2...
Kami pun apa lagi follow la mereka :P

Lama gak kat lua... Kami bli:

*Bantal utk kerusi
*tali langsir
*Alas lantai (utk dapur)
*brg dapur utk msk (berbuka)
*Brg2 utk wat kuih tart

Then after kua dari Jusco, kami singgah ke Cosway utk reedem brg...

Makcik along byk gak bli hahahhaha....

Nak sampai umah agak2 dekat kol 7pm (Ya Allah! lewat solat Asar!!)

LAst2 kami berbuka POPIA jer hahaha.... (sory adik sbb lambat balik)

TERAWIH 9

Allah S.W.T akan
mengumiakan pahala dan dinaikkan mutu ibadat hamba-Nya seperti Nabi Muhammad s.a.w.

1 comments:

<< s| tED| >> said...

wah!! betul2 rayalah ni.. ekekekekek

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews