Monday, August 17, 2009

Selamat Pengantin Baru ya ustaz...

Fuh! Angin tade, ribut tade tau2 da nikah....
Sekejap jer masa berlalu kan...
Kalau da jodoh tak kemana...
Isu yang digembar gemburkan dulu tu salah siapa??
Sampai bercerai berai....
Hmm... mcm2 ragam artis kita sekarang ni....
Tapi, apa2 pun kita doalah semoga mereka bahagia....
Amin...



5 comments:

Precious said...

Tengok gambar2 tu ... macam2 perasaan dlm hati haku! Ya ler banyak sangat org mengata itu dan ini. Entah lah ... biar lah mereka ngan pilihan mereka. Doakan saja segalanya sejahtera.

Azren Aida said...

haa..klu along tak letak az pun tak tau psal ni..ehehe..adeii, terkejut jgak dibuatnye..mmg mcm2 ragam artis2 skrang..ape2 pun kte sma2 doakan hubungan tu berkekalan n bahagia dunia n akhirat..=)

<< s| tED| >> said...

menyampah i... :P

oneyani said...

mekap die nampak pucat dan xberseri..

dont know y???selama ni die nampak cantek je

pst:ade org ckp muke yani ade iras waheeda...auuuw malu nyah!gedix!

Along25 said...

OneYani: hahaha... sabar2... a'ahlah... seiras... adik beradik ka:P hehehehehe

Ted: Ted... sabar2 hahahahaha

AzrenAida : hehehehe tu along da standby nak bagi info kat az.. hehehe along pun terkejut tgk kat paper...

Precious : kita doakan lah mane yang baik k... relax2 cool :)

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews