Thursday, August 13, 2009

Al-Fatihah : Ustaz Asri (Rabbani)

Ya Allah! Sungguh along terkejut baca berita ni... Maklumlah, along tadi ada class dari pagi sampai la ni... Ni baru free... dapat online jap...

Buka blog jer, along tgk update from my blog list terkejut nampak title " Ustaz Rabbani meninggal dunia".... Ni dari blog Sok Sek Sok Sek ~oNeYaNi~

Pastu, nak dapat kepastian along tanya kakak along. Dia kata a'ah.. tgk kat Harian Metro.

Mmg benar rupanya... Dia diserang sakit jantung...

"Ya allah... semoga kau tempatkan roh nya di tempat orang2 yang beriman...."

Ajal & maut tidak kira masa... Along semakin takut mendengarnya... Ya allah... ampunilah dosa2 ku.....

Di taman perumahan along ramai yang dah meninggal... Semua tu kerja allah kan... semoga allah cucuri roh mereka semua...

Untuk kenangan marilah kita melihat blog beliau ASRI RABBANI
Di sini juga ada along sertakan berita kematian beliau.... MALAYSIA KINI

*Nota : Sedih la... :( dugaan H1N1 lagi... ya allah... selamatkanlah kami....

2 comments:

Azren Aida said...

az pun terkejut mse dpat tau berita ni..ape2 pun, sma2lah kte sedekahkan al-fatihah buat allahyarham ustaz asri..

oneyani said...

eh tibe2 ade nama i..malu nyah

ahahhaha tumpang lalu kejap=p

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews