Thursday, September 17, 2009

Kurang asam + GULA! = Masam Manis





Kurang asam punya kawan2 ku!!! Gerammmmm!!!!!!

Nak tau sebab apa?????

Dieorang tak bagi tau pun PERSONAL DEVEPLOPMENT TADE CLASSS!

Ponat eden datang dgn penoh semangat utk presentation! adoiiii.... Mane tak geram yang len sumer sodap tido, eden terkejar2 nak siap g classs... ish!

Sabor long... sabo.... Yang paling mengejutkan lagi, kirenyer ari ni SEMUA class dibatalkan ye kawan2..... Eiii..... memang semangat jiwang negara eden datang campus ni adoiiii.......

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tape2, hatiku akan desejukkan dgn entry yang ini :

Kedua orang adikku "ANGAH & FIFA" da balik!!!! semalam dieorang sampai hahahhaha...

Memang surprise la...

Yang paling terkejut my mum la.. die tak sangka yang fifa balik semalam.. ibu saya menangis... uhuhuhuhuhuhu sebak tgk 'drama' semalam... hahahha... ibu btol2 rindu kat adik along yang sorang tu... adik2 yang lain pun terkejut gak dieorang balik semalam...

Saya tak terkejut sebab saya da tau awal hehehehhe... Jadi pelakon yang terbaik wat2 taktau hahahahhaha!!

Malam tu g amik angah kat Subang Jaya then g Bandar Klang cari benang n jalan2... Kami blikan bunga api & mercun utk adik main (along! mercun kan bahaya!) Ish3x langsung tak kisah tol.. hahahahaha!

Papepun kami happy rasanya macam da lengkap keluarga kami bila dieorang da balik heheheheh :)

Inilah masam manis yang dilalui :P

*Nota: ok saya mau discuss itu assignment dgn kawan :P

2 comments:

Azren Aida said...

selamat mnyambut hari raya aidilfitri dismping kluarga tercinta..=)
pesanan penaja: hati2 yek main MERCUN tu..ngeehehe..=P

Along25 said...

Selamat hari raya juga :)
Kami sentiasa hati2! hehehehehehe
Bergembira di hari raya k! :)

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews