Monday, September 14, 2009

Rindunyer!!!!!!!!!

Ya allah! rindunyer along utk update blog!!!! huhuhuhuuh
Mmg tak tepati janji along utk update blog setiap masa... :(
Tapi itu bukan kehendak along utk tidak update..
Ini adalah kerana ...
MY BIL P1WMAX TIDAK DIBAYAR LAGI!!!
Sebab terlalu bz sampai tak sedar bil da sampai huhuhuhuhuhuuh...
Tapi bengang belum lagi sampai dateline die da 'hold' dulu kami punya internet huhuhuh
Sampai ati :(
Tape2 akan ku bayar nanti..
(along ke yg byr? hehehe...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Huuuuu agak bengang jugak r x update blog ni..
biler tgk blog kawan2 nyer blog, wah! mcm2 cerita yang along tak baca!
Jeles seh!
Ketinggalan zaman di buatnyer! huh!!!!!!!!!!!
Tape2 along troskan penceritaan yang mana along ingat ae.. huhuhuhu...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Wah, sekarang da nak hampir abis Ramadhan..
terasa rindu di buatnyer nanti.. huhuhu...
lagi 5 hari sahaja kita nak beraya kan?
Mcm mana persiapan raya kali ni?
Jgn terlalu membazir k..
Along kali ni sederhana jer...
Alhamdulillah kuih2 sudah ada 4 jenis x silap hee..
Sume wat 1 adunan jer..
takut tak abis nanti....
Rumah sudah siap dikemas..
banyak juga barang2 telah dibuang ( hee sory ibu :) )
tinggal jahit langsir jer... heee :)
Berita gembira yang along nak share ngn korang, along dapat tempahan kuih siput & gunting yang banyak...
Kawan baik along nak tolong jualkan (terima kasih yati)
Bleh tahanla 3 hari berturut2 along n adik2 bekerja keras untuk menyiapkan tempahan yang diinginkan...
Mudah2an bertambahlah rezeki kita ni kan bu :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
tak sabar rasanya nak tunggu adik along yang 2 orang tu balik
"Angah & Fifa"
Rindu bangat sama mereka huhuhuhuhu.....
Uii... minggu ni cam ati ni nak lekat kat umah jer... heee...
Nak blaja pun tak masuk uhhhuuuuu...
ape nak jadi ni along!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Di kesempatan ni along nak ucapkan selamat berbuka pada para blogger..
Senang2 datanglah blog along ni beraya hehehehe...
Rindu r nak baca blog korang sumer.. huhuhuh
Ni pun dapat online sebab kat libry... waaaa!!!

2 comments:

sI tEDI said...

welkamben!! :P

Along25 said...

huhuhuhuhuh welkam2.... rindu wooooo

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews