Tuesday, September 15, 2009

Tatau nak kata apa...

Fuh... aduh.... letihnyerrr.... tatau nak kata apa... huhuhuhuhuh....
Badan sakit2 r plak... penat sangat nih....
Semalam balik agak lambat sebab bli barang, pastu tros masak utk adik2 utk berbuka...


After buka tros wat kuih sampai nak dekat 1 lebih huhuh...
Pastu cakap kat ibu " bu, along nak tido jap, batery da week laa... huhuhuh"

Then bap! tros tido sampai tak sahurrr hahahahaha...

Ni pun curi2 masa utk menaip kat libry ni...
Suppose to be pagi ni ada class, tapi tadi g tade class plak...
Then lecturer bagi test utk submit bila da siap..
Kirenyer open book test la.. (tu dikira test ke? huuhuhuhu)

Ptg nanti ada 'redo' test utk subject staffing...
Nampak sangat kami tak perform dgn baik utk test tu... sampai kene redo.. huhuh
Ni pun blom abis cover lagi... btol2 tak terdaya la... waaaaa!!!

Takpe, ape2 pun akan ku gagahkan diri ini utk berusaha....

4 comments:

messyremo said...

hehe~~sabor jela..

gud luck yer~

sI tEDI said...

goodluck 4 redo test :D

mizz saifa said...

sian dier bnyk keja.. chiyok2 along..:)

Along25 said...

Terima kasih messyremo , tedi and saifa!!! :)

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews