Wednesday, September 2, 2009

Kurang Sopan!

Kempen Kibar Jalur Gemilang
Sempena Kemerdekaan Malaysia
ke 52
Kempen Kibar Jalur Gemilang

Salam...

Eiiii! Marah jadinyer!

Nak tau nape????

Camni citernyer, semalam mysis sms me yg ada org maki2 katruangan shoutbox..
Balik tu along tros online n tgk...
Ya!! mmg dimaki pun!
Kurang ajar btol!

Ntah manusia mana n dari mana (tapi gayanya mcm org J*** dari I********)
Sape yang dapat teka tu paham2 je la k...

Bukan nak kata apa, suka ati mengutuk negara kita. Apa masalah dia?
Tatau la if di blog org len pun dia ada wat benda yg sama atau di blog along ni jer.

Sgt kurang sopan n sakit ati dibuatnyer..
Dia tak sedar yang negara ni la yang bagi dia peluang pekerjaan kat sini.
Dia tak sedar gak yang ramai rakan seangkatan dia menetap disini..

Maaflah jika entry ni terkasar..
tapi sedarlah yang anda tu menumpang..
byk wat hal adalah..

nak cakap byk, nt tersentuh plak kan susah..
Berhati2 la bila mengata ok..!

Ada juga mereka yang bagus attitude , mencari rezeki yang halal..
itu along ucapkan tahniah sebab mereka bersungguh2 bekerja di sini..

Kalau anda ada orang mengutuk , memaki negara anda sendiri apa perasaan anda??

1 comments:

oRkId eDyLiYnE said...

tentulah kita pun marah...
kenapa nak kutuk negara orang???
apalah...

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews