Thursday, December 30, 2010

Syabas Pasukan Bola Sepak Malaysia!

Selamat pagi semua!

Orang update, kita pun nak update juga ! Hehehhehehe! Saya cukup berbangga kepada skuad boal sepak Malaysia kerana bersungguh-sungguh untuk menebus maruah mereka yang telah hilang selama 14 tahun untuk mengharumkan nama Malaysia.

Kini mereka telah membuktikan bahawa mereka memang boleh membawa balik kejayaan Bola Sepak Malaysia yang telah hilang!


Kini Piala Suzuki Cup 2010 milik MALAYSIA Yahooooooo!!! Semalam masa aku ada dinner dengan company tak khusyuk rasanya nak join dinner tu.. Kepala asyik fikir jer camne lah pemain Malaysia berjuang untuk mengharumkan nama negara. Dekat hotel pun riuh rendah tau ! Semua menjerit dengar kemenangan Malaysia tu.

Apa-apa pun tahniah kepada jurulatih mereka Rajagopal kerana bertungkus lumus melatih anak buah mereka sehingga mencapai kejayaan ini!


Tahniah kepada penyerang terhebat Malaysia Safee Sali ! Saya kagum dengan tendangan beliau oh!

(Alamakkkkk macam dah ADMIRE jer hehehehheh)

Dan tak lupa juga kepada penjaga gol Malaysia yang tangkas dan cekap menangkap bola Khairul Fahmi!

(Cekap bang!)

Tahniah sekali lagi PASUKAN MALAYSIA!


P/s: Wahhhh esok CUTI.. tapi saya tak tau dapat cuti ke tak wuwuwuwuuww~

2 comments:

sekamar rindu said...

salam..

syabas Malaysia...:)



follow ur blog 133***

Shaheila Malek said...

yeah..dah menang!!!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews