Saturday, January 2, 2010

Menyesal


Ini bukan untuk intro lagu menyesal dalam cerita tasbih cinta ok!
Ini penyesalan diri sendiri sehingga rasa semangat ini luntur bagaikan kain2 yang luntur warnanya [ewah! merepek pulak]
Kesilapan ini mungkin tidak akan di terima oleh anda semua para blogger.

Betul, kata pepatah yang dihasilkan oleh blogger di luar sana :

"Jangan memaksa aku untuk follow, aku akan follow kamu jika aku rasa nak. Tapi jangan sesekali follow aku jika ingin tingkatkan traffic anda! Follow la dengan ikhlas"

Memang kata2 ni along suka sebab dalam buat sesuatu kita perlu ikhlas. Dalam perhubungan kita perlu ikhlas. Kita sebagai blogger hendaklah anggap blog kita ni sebagai rumah kita untuk dihiasi agar tetamu kita selesa untuk bertandang. Jika menziarahi blog seseorang itu perlulah kita beri salam dulu agar mereka dapat sesuai kan diri dengan kita. Lepas tu jemputlah datang umah kita dgn cara yang baik betul x? [Eh? ini da bagi tips nak naikkan traffic nih!]

Jauh pulak along celoteh, back to the topic. apa yang along betul2 menyesal ni? Along menyesal sebab:

  • Jarang update blog
  • Jarang melawat
  • Jarang memberi komen
  • Jarang borak2 dengan rakan follower
Ini lah yang along kesalkan .. Sangat sedih. Disebabkan kesilapan ini, along tidak dapat sebarang komen dari rakan2 blogger lain. Walaupun followers da seramai 57 orang seolah2 along ni syok sendiri untuk berblogging.

Along ingin memohon maaf pada rakan2 di luar sana, dan akan along perbaiki kesilapan ini... Maaf... sedih


2 comments:

Nescafe ais said...

Hehe.Biasalah benda macam ni. Masalah I follow u, u mesti follw me

Along25 said...

huhuhuhuhu... tu la... kadang sedih gak, tiap2 post macam takde oarng tgk... sedihhhh

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews