Thursday, January 28, 2010

Sekian Lama ku menyepi...

Lama betul along mendiamkan diri..
Bukan nak tinggalkan blog, tapi masa tak mengizinkan uhuhuhuhuhuh~
Penggunaan internet kat umah terhad, adik jer pakai, along tak dan nak pakai uhuhuh sedih....
Apa cerita along kali ni????

22/Jan/2010

Kakak kandung angkat kesayangan saya datang ke rumah :) Sekarang dia da bawak kereta kecik besar.. Dasat ehehehehe!
Seronok, tapi kesian dia datang pun lewat sebab jam trok kat PJ tu..
Akak bawak telekung yang ditempah oleh ibu saya :) Nice telekung...

24/Jan/2010

Pada tarikh ni, kami sekeluarga membuat kenduri tahlil & doa selamat untuk ibu & alang sebelum mereka mengerjakan umrah pada 8 Feb nanti..
Seronok sangat wat kenduri tu kerana kami semua berkumpul bersama² pada masa tu.
Yang best kiteorang tak upah sapa² masak tau!
Nak tau sapa chef kami??? Alang & ibu saya hehehehehehe! The mastermind is Alang la hihihihih!

Menu ari tu : Asam pedas (sangat sedap!!!) + Kobis goreng + Ayam rempah + Kuih muih

Tukang kemas , cuci pinggan, angkat periuk belanga adalah kami semua! hahahahahah! lenguh seh!

Pada tarikh ni juga along rasa terharu sangat! tapi yang geramnyer aku digelar 'CENGENG!!!'
Tau x ape tu cengeng??? Cewek waaaaaa!!!!! Mana tak nyer, terharu sangat sebab cezen saya Cik Yaya telah membeli kan kek yang mahal sempena ari jadi ku uhuhuhuhuh....

"Bila ari jadi along???????"

25 Jan 2010

"HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!"




Korang ada perasan setiap blog along ada '25'???
Sumer mesti ingat along umur 25 tahun kan?? hahahahahah...
25 ni lah nombor bertuah along & bermakna dalam idup along...
Thats y along suke nombor 25!

Jika digabungkan 25 along mempunyai ibu & ayah n 7 orang adik beradik! bestlkan?? Tak pecaya?
2 = Ibu & ayah , 2+5 = 7 btol x??? heheheheheh!

Tanggal 25 ni, along dapat 2 kek heheheh!
1 dari ayah, 1 dari ibu.. ayah belanja KFC ibu belanja TOMYAM. makan besar kami masa tu....

Ayah ada offer nak belikan laptop, hope dapat la ditunaikan tahun ni uhuhuhuhuuh nak sangatttt... :)

Thanx pada kawan² sebab wish kat fb...
Thanx pada ibu ayah luangkan masa bersama along :)
Thanx pada yaya sebab belanja along n wat post ttg bday along hihihihi!


Luv u allll!!!!

2 comments:

sI tEDI said...

happy belated besdey alonG!

Along25 said...

tq tedi!! nak adiah!!!

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews