Saturday, January 30, 2010

Tak Guna Kau!!

Semalam, sedang aku menikmati keindahan suasana petang tibe2 1 insiden yang tak kan aku lupekan telah berlaku uhuhuhuuh...

Jam menunjukkan 6 ptg, tibela masanya untuk aku & ibu ku pulang ke rumah. Sebelum tu, kami singgah Bandar Baru untuk bank in duit2 topup yang diberi oleh agen2 aku.. Masa tu agak ramai oang nak deposit duit. Banyak btol duit2 mereka tu huhuhuhuuh (nak sikit!)

Setelah selesai turn aku, aku pun keluar menuju ke kereta. Masa tu ikut jalan pintas, di bawah pokok, kot dekat ngan kereta ibu. Sedang ku berjalan tibe2 ada sesuatu yang jatuh di kepala ku...

Dalam hati : " Apa plak ni, jangan la....." Slumber jer jalan tanpa ingin mengetahui apa yang berada di kepalaku..

Bila da masuk kereta jer tiba2 ibu bersuara..

Ibu: " Ya allah! Along!!!"

Along: " Nape bu???"

Ibu: " Eeeeee!!! pengotor!"

Along: "Apa yang kotornyer????"

Ibu: "Tgk kat kpala tu!"

Along: "Ada apa???" Dup! Dap! dada ku...

Ibu: "TAIK BURUNG!" Hish! bersihkan! bukak tudung tu!

Along: " Alaaaa... tanak! ibu r bersihkan huhuhuhuhuh..."

Ibu pun bersihkan la uhuhuhuh... aku pun tros bukak tudung... kekok rasanya kat luar buka tudung waaaa!!!
Tak guna kau burung! nak jer tendang ko masok dalam gol! huh!!!!

4 comments:

sI tEDI said...

he h ehe..

burung tu nak menguji tahap kesabara kamu. jgn tendang2.. x baik :)

Juice said...

ala cian nyer...juice penah alami menda yg lebih kurang sama...mase tu kan hospital, juice lepak kat tepi tangga tibe2 rase cam ada mende jatuh atas kepala...apa lagi juice jerit tau tgk ada org ludah dari tngkat atas...kurang ajar tul..juice trus balik mandi and shampoo rambut.eeii nk mandi pun rase geli tau..

Along25 said...

Tedi : uhuhuhuhuhuh terlebih sabar da huuuuu~

Along25 said...

Juice : eeeeeeeeeeeeeeee lagi geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... cian juice kannn....

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews