Monday, July 12, 2010

Dapat Tag "Happy"

Hai semua! Maaflah, lama tok update blog.. Bukan apa, 2 hari (Sabtu dan Ahad) along meniaga kat Uptown Klang. Kebetulan disana ada fiesta soccer along pun amik peluang untuk menjual. Nanti along ceritakan pengalaman along membuat jualan disana ya!

(Alhamdulillah jualan topup laris dilakukan disana :) Pastu dapat 3 orang agen baru lagi tu hehehe! Syukurr)


Kawan-kawan! along baru dapat tag dari blogger : Sepatah Kata (Jieda79) Wah! happy lagi tu.. (am i seorang yg happy? hehehehe! Terima kasih pada jieda :) So, ada lah soklan-soklan yang perlu dijawab:

1) Adakah anda rasa happy sekarang?
- Yer! sangat happy!

2)Kenapa anda rasa happy?
- Sebab... jualan topup semalam sgt memberansangkan! Pastu ari ni buka blog dapat tag lagi!

3)Apakah yang membuatkan anda happy?
-Jika sesuatu yg sy buat dapat hasilnya, ada org happykan sy, tgk citer yg happy2!

4) Pernah anda menerima tag?
- Erm.. Pernah la jugak, tapi tak banyak :) walaupun sikit sy appreciate sgt!

5) Nyatakan warna yang anda suka
- Warna? Semua warna cantik, tapi paling suka Biru sebab lembut , damai ... :)

6) Beritahu 9 orang yang anda TAG:

http://fztogether.blogspot.com/
http://myqza.blogspot.com/
http://sesunggutcute.blogspot.com/
http://www.gnesop.com/
http://c33ram00n.blogspot.com/
http://mynameika.blogspot.com/
http://nizammalek.blogspot.com/
http://keraknasiputih.blogspot.com/
http://misslovelyadia.blogspot.com/


KEPADA YANG DITAG, DIUCAPKAN TAHNIAH.. SILALAH JAWAB SOALAN MASING-MASING YER..

P/s: Opppsss! Ada lagi award yang belum di post dan di jawab.. nanti along wat post utk itu yer :)

5 comments:

+++uchi+++ said...

tQ along...nnti uchi buat k

sop said...

thx along.. nanti kesempatan, sop buat yer..

Along25 said...

@uchi : sama2 uchi, jgn lupa wat yer :)

Along25 said...

@sop : sama2 juga.. jgn lupa buat ek heheheh!

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

huhuhu nak kena buat ape ni??

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews