Thursday, July 29, 2010

Tanggungjawab Aku Untuk Menyebarkannya

Kepada kawan-kawan ku sekalian, yang mana tidak baca paper hari ini, dengar sini yer..

Penting ni!



Pada mereka yang gemar online, cek email, silalah berhati-hati dengan email yang anda terima. Ini dikatakan (pishing) atau email spam yang boleh mencuri identiti anda! Jangan main suka-suka tekan jer. Kalau camtu meranalah anda.. Baik fikir sebelum bertindak.

Kalau dapat email berunsurkan duit pun, jangan mudah percaya k..

Nak tahu berita lanjut.. SINI

P/s: Macam-macam manusia sekarang makin bijak menipu!

2 comments:

sop said...

mmg kena berjaga2..
pishing sgt berbahaya..jika terkena, mmg selamat duit korang..abis

kakngah said...

semakin maju taktik diorg ni nak menipu...

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews