Wednesday, July 21, 2010

Malaysia bila lagi?


Tadi baca sejenak berita hari ini di kosmo. Along agak tertarik dengan topik ini:

"Banyak Negara Sudah Tapis Internet"

Dalam akhbar ini mengatakan kebanyakan negara telah tapis penggunaan internet lebih-lebih lagi laman web lucah yang semakin berleluasa dari individu yang tidak bertanggungjawab.
Tindakan yang diambil oleh kerajaan negara itu patut dicontohi oleh semua negara. Kerana perkara seperti ini mengundang penyakit sosial yang boleh berleluasa dikalangan masyarakat di sesebuah negara tersebut.

Adakah di Malaysia melakukan perkara yang sama seperti negara-negara lain? Setujukah anda jika Malaysia mengambil tindakan seperti itu? Malaysia bila lagi?

P/s: Ada orang kata , kalau sekat pun orang atasan yang tahu password juga akan sebarkan video or laman-laman web yang tak guna tu. So no point disekat. Betulkah begitu?

Tambahan info : MELAYU PALING BANYAK TENGOK PORNO!

3 comments:

sI tEDI said...

tunggulah bila malaysia nak bertindak :))

Miss Adia said...

ooo alg syg...bkn 'Makaysia' la..ayo...typing error lor...xsangka melayu plg rmi ske surf web2 porno ni kn...

Along25 said...

@tedi: btol2... kita tunggu jer :)

@akak: hahahahaha... typing error la... tq2! seb bek tgk hahahaha :D

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews