Wednesday, October 7, 2009

Aku tertipu!!!

Adoi... lawak giler r biler di ingatkan hahaha...

Tu la along! lambat ikuti perkembangan semasa (sungguh ! along tatau pun hahahahahha!)



Apa citer ni long?????



Nak tau ker???



Camni, tadi masa kat IKEA pas setel interview, along tgk kawan along ni sebuk2 kira duit.. baru2 lak tu.. dgn bangga along pun tanya dia....

Dialog kami heheheheh :



Along : "Wati, byk duit kamu... baru2 lak tu..."



Wati : "Ala, duit raya mak aku, aku amik jer kat bilik tu hahha"



Along : " Apa lagi, blanjer r sket!"



Wati : "ko nak ke? ok aku bg" "Nah!"



Along : "ui! bia btol!??? byk woooo! nak2!"



Wati : " Oi! ko tgk btol2 dlu... hehehehhe"



Sekali... korang nak tau ape die???????????







Sampul raya RM50!!!!!!!! Hahahahahahahahah! memang tertipu dooooo!!!!!

Sekali pandang mcm RM50 btol2! hahahahahahahhaha! Malu glerrr sumer bantai gelakk....

Seyes along tatau benda ni. last2 search kat internet ada pulak hahahahahhaha!

*adik2 diluar sana jgn tertipu bila abg / kakak bg duit ek hehehehehhe! Silap2 dlm sampul raya ada lagi sampul jd duit raya korang hahahahahahha!

8 comments:

oRkId eDyLiYnE said...

haha..
mesti kalau tak tahu rasa best je kan???
wah... ada rupanya sampul macam tu...
=)

sI tEDI said...

aku x sampai hati nak beli sampul ni.. takut ada yg hampa..

miSs siv said...

ade budak kecik raye rumah aku..
bawak sampul rm10..
aku tanye dalam tuh ade bape?
'singgit je kak..'
hahha!
pasrah giler budak tuh jwb~
mybe die pun da same tertipu cam kamu kut~

Along25 said...

MissSiv: Kesian lor adik tuu.... huhuhuuhuhu luar segar, dalam kecewa huhuhu..... jgn r bagi tu kat dak2 kan... tertipu dia...

Along25 said...

Ted| : btol gak tu.... nanti hampa lak adik2 tu....

Along25 said...

Orkid : memang rasa best sebab lambat tau hahahahahahha! tapi rasa tertipu tak ilang lagi hahahahha

Fatt Chin Choy said...

uik

boleh ker wat cam tu... kang bank negara tangkap

Along25 said...

Fat Chin Choy : Saya tak tau lah ... tau2 da publish da... agak2 marah ke tak BNM?

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews