Tuesday, October 13, 2009

Saya sudah pulang!!

[bakal jadi rumah saya]


Salam... hye sumer!

rindunyerrrr.... mcm bertahun ta online hehehehhehe!

Along da pulang ke Selangor... hehehehehe...


Camne g cameron????

Hahahahaha! so far ok! n 4 ur information....

"Along tak muntah pun!" hahahahhahahahaha!


Alhamdulillah sumer program berjalan dgn lancar...

Along tak dapat nak update pic sebab, internet dirumah blom berfungsi lagi huhuhuhuh!

Ingat masa balik ari Sabtu tu nak tros online, tapi tak dapat... (sedih)


[Apa yang along dapat belajar kat sane???]


Alhamdulillah sepanjang ber program di sana, along rasa gembira sgt!

(:9skema plak! :p)


Kenapa??

Sebab tak sangka kami semua dapat co operate sama2 utk menjalankan program dgn baik. Dari mula program sampailah akhir program.


(Walaupun kami tak sama group)


Untuk pengetahuan semua, group along wat Seminar then another group wat comunity Service. Tapi kami dapat tolong menolong, bantu membantu antara 1 sama lain....


Ini lah kenangan manis buat along..

Mane taknyer, 1st time g Cameron tuuu :)


*Balik jer dari cameron tros demam! huhuhuhhuhuhuh!

5 comments:

sI tEDI said...

ole ole?

Fatt Chin Choy said...

team building ker?
aku x pernah terpilih lg ni.. huhuhu

Along25 said...

tedi: alamak! ole2 adik2 da amik r huhuhuhuhuhuh

Along25 said...

Fatt: tak pernah ke? tape2 nanti mesti dapat.... ni actually subjek along amik kene wat program ni... Personal Development...

tynaliciouse said...

hahahha tyna yg sebarkan virus tu for your information lar kan.. hahahahahhaha

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews