Wednesday, October 28, 2009

Kenapa Anda Gagal Dalam Menghasilkan Jualan?

Assalamualaikum..
Along sekarang berada di rumah dgn relaxnya..
Sebelum tu, along ingin mengucapkan terima kasih pada kawan2 blog, pcha, n akak sebab sudi bagi semangat pada along ketika along betul2 down... Terima kasih sgt2... Semoga Allah dapat membalas jasa anda semua :)

Petang tadi along da bermula dgn perjuangan yg pertama, alhamdulillah dapat membuat dgn jayanya... [buat mmg senang tapi result? kita tawakkal la ye :)]
Fuh, da perah punya perah, along nak relax dgn blog kesayangan along ni :)

Hari ni along nak bagi anda info percuma lagi :)
Anda suka tak info2 percuma ni? tak perlu bayar papepun..
Tapi sumtimes along tgk tak ramai pun yg download dgn apa yg along bagi... huhuhuhuh

Tapi its ok, itu hak samada nak atau tak :P
Along suka benda2 free ni, cewah!

Ok, berbalik dg tajuk ari ni, anda pernah gagal?
Along pernah gagal , selalu gagal.. huhuh... lebih2 lagi dalam menceburi bidang bisnes ni...
along skg makin suke online bisnes hehehehe...
Tapi, walaupun gagal ia takkan melemahkan semangat along utk terus cuba & mencuba...

Disini along ada sertakan 1 e-book percuma "101 Tabiat Punca Kehilangan Pelanggan"
Along da baca laporan ni, mmg bagus, byk sangat benda yg kita terlepas pandang dlm menjalani bisnes ni.. Samada di luar / di alam maya...

Along rasa buku ni dapat memberi manfaat kepada mereka2 yg berniaga diluar sana
Yang tak berniaga pun bleh jer download, sebagai rujukan & panduan...
Ha, apa tunggu lagi, download la skg percuma jer kawan2 :)

Dekat sidebar along tu, mcm2 ads along letak tu sumer e-book jer :)
Ada yang free, ada yg perlu beli...
Senang2 click la tgk yer... :P
Bila2 masa ia akan berubah ..


1 comments:

nobuta said...

cuma nuffnang je yg aku buat sekarang nie..hihi

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews