Thursday, October 22, 2009

Syukur



"Syukur...Syukur...Syukur.. Ya Allah.... Syukur...Alhamdulillah....."

Salam... ha... penah tau itu lirik? itu lagu tu... Dari kumpulan RAIHAN. Igt tak masa kite kecik2 dulu? hehehehhe...
Utk dalam blog arini, along bukan nak describe kan citer ttg lagu Raihan..
Tapi, along nak ucapkan syukur sebab, along dapat berita gembira dari adik along :P
Nak tau ape die??

Dia dapat jadi wakil MPP di campus dia.. :P
(gembira x????)

Along ucapkan syukur, sebab adik along terpilih utk menjadi MPP..


Along tau tugas itu berat, tapi dgn adanya tugas ini dia dapat melatih diri dia menjadi seorang yg lebih bertanggung jawab (lebih baik drpd biasa :P mcm HOT FM lak)

Semoga adik along dapat menjalankan tanggungjawab dgn baik setelah diberi amanah & penuh kepecayaan pada dirinya oleh rakan2 nya..
Semoga dia lebih matang menghadapi semua nya :)


Amin.....


*Sepanjang along belajar pun tak pernah dapat jd MPP heheheh bertuah adik saya :)
*Semoga fifa dapat hadapi semua cabaran k :P luv u!

2 comments:

sI tEDI said...

tahniah fifa.. semoga dapat seimbangkan pelajaran dan tanggungjawab :)

Along25 said...

Alhamdulillah... doakan beliau berjaya & selamat :)

Teman Along

Categories

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews